Allt om hemsidan Society6

 

Society6 erbjuder massvis av konst i alla tänkbara former

I bokbranschen finns något som kallas ‘print-on-demand’, vilket helt enkelt innebär att en bok trycks först när någon beställer den. Society6 har tagit samma koncept och anpassat det till en annan typ av bransch, nämligen kläder och accessoarer. Konstnärer från hela världen kan lägga upp sina verk på Society6, där man kan beställa allt från filtar, T-shirts och laptopfodral till muggar och duschdraperier, med deras verk tryckta på. Det är snabbt, smidigt och enkelt. Men det bästa är konstnärerna får stor andel av vinsten på det som säljs, vilket uppmuntrar hela konstbranschen.

Society6 – konst för alla

Vill du verkligen göra ett intryck med en unik T-shirt eller en originell tygpåse med motiv du inte kommer se någon annan stans? Eller vill du kanske ha något mer diskret, som ett iPadfodral, mobilskal eller ett fodral för småsaker? Oavsett vilket, så kan du hitta det hos Society6. Med hundratusentals konstnärer från hela världen finns det garanterat något som faller just dig i smaken. Du behöver alltså inte längre bära plagg och accessoarer som alla andra har, utan kan anpassa det helt efter din egen personlighet.

Society6 har inte bara kläder och tillbehör, det finns även gott om inredningsdetaljer för att ge hemmet lite mer personlighet också. En prydnadskudde med unikt tryck, eller en gosig, stor filt att krypa ner under om kvällarna – vardagsrummet blir genast mysigare. Duschdraperier med spännande motiv, kaffemuggar och väggkonst, överkast och annat, det är bara att välja och vraka. Det behöver inte vara svårt alls att ge sitt hem och sin outfit ny karaktär och unikhet, och denna hemsida gör det lättare än någonsin.

Konst i flera olika format

Kanske något av det allra bästa med Society6 är att om du hittar ett motiv du gillar, så kan du få det tryckt på vad du vill. Vill du ha det där abstrakta, färgglada rymdmotivet på en T-shirt så fungerar det alldeles utmärkt, men vill du hellre ha det på en flagga går det precis lika bra. Eller varför inte skaffa båda? Det finns inga begränsningar för hur du kan bära eller inreda med konst med så många olika alternativ.

Det kan vara svårt att klara sig i konstbranschen – det är mycket subjektiva åsikter som avgör huruvida man slår igenom eller inte, om man tjänar bra eller inte. Med Society6 får konstnärer, både nybörjare och veteraner, chansen att visa upp sina verk och tjäna en slant på sitt hårda arbete. Samtidigt får köpare tillgång till ändlöst med konst och designs de inte kan hitta någon annanstans, så att de kan sticka ut precis hur mycket de vill bland alla massproducerade kläder och accessoarer.

Ett fantastiskt koncept

Society6 har tagit världen med storm, med ett koncept som låter köpare betala mindre, samtidigt som hårt arbetande konstnärer tjänar mer. Det bara ökar i popularitet allteftersom fler och fler användare världen över ser alla fördelar. Så besök sidan idag och hitta massor av nya favoriter i det enorma urvalet av både abstrakt konst, popkultur, klassisk konst och grafisk design – konst är för alla, och här blir det lättare att ge uttryck för sin personlighet och stil än någonsin förut.